Ingenieursbureau Dijkoraad is een onafhankelijke en eigenwijze club van professionals met een gezonde dosis nuchterheid. In onze eigen woorden: Wij zijn de architecten van de installatietechniek. Wat architecten doen voor gebouwen, doen wij voor de installaties.

Ingenieursbureau Dijkoraad neemt jouw wensen en de randvoorwaarden als uitgangspunt en ontwerpt vervolgens een optimaal presterend gebouw. Dat wil zeggen: een gebouw met een gezond klimaat en een comfortabele temperatuur. Toekomstbestendig, energiezuinig en gebruiksvriendelijk.

Vakmanschap is bij Dijkoraad een vanzelfsprekendheid. Dus zijn we onder meer gecertificeerd voor EPA-U, Hobéon, GPR en legionellapreventie conform BRL 6010. We zijn bovendien in het bezit van kwaliteitscertificaten ISO9001 en daar zijn we best trots op. Onze missie is om jouw betrouwbare gids te zijn in de complexe wereld van installaties.

Wij leveren maatwerk op de gebieden: overheid, zorg en welzijn, onderwijs, cultureel erfgoed, utiliteit, industrie en woningbouw. Elk project is belangrijk. Wij onderscheiden ons dan ook door een eigen, klantgerichte aanpak die gebaseerd is op wederzijds vertrouwen. Onze ervaren specialisten werken samen met de opdrachtgever aan de beste oplossing.

website