Actieve innovatie

SmartWare Solutions is ontwikkelaar van innovatieve software voor de totale facilitaire organisatie. We zijn onder andere actief in de zorg, maar ook in de schoonmaak, industrie en zakelijke dienstverlening.

SmartWare  Solutions is een innovatief Facility Management Informatie Systeem (FMIS) dat de facilitaire organisatie ontzorgt en efficiënter maakt. We voorzien je van belangrijke informatie welke essentieel is voor het leveren van toegevoegde waarde voor de gehele organisatie. Door de modulaire opbouw van het systeem kunnen gebruikers zelf bepalen welke functionaliteiten men wil afnemen. Het systeem is hierdoor overzichtelijk en voelt als maatwerk aan. Een aantal veelgebruikte modules zijn; KWIS-monitoring (klacht, wens, informatievraag, storing), Contractbeheer, Inventaris- en assetbeheer, Wagenparkbeheer, Ruimtereserveringen, Catering, Schoonmaakbeheer, Inkoop- en voorraadbeheer, Risicoclassificatie (zorgomgevingen).

Sinds juli 2017 is SmartWare Solutions onderdeel van DG ICT. Eén van de beweegredenen om deze samenwerking aan te gaan, is het opstellen van een volledig nieuwe versie van SmartWare Solutions. Het nieuwe FMIS systeem is volledig online (in de cloud) en zeer eenvoudig in gebruik. De functionaliteiten en modules zijn herzien zodat ze beter aansluiten bij de wensen en eisen van de gebruikers. Daarnaast is er een integratie met het GebouwDashboard (ontwikkeling van DG ICT). Door beide systemen te combineren kunnen Facility Managers het beste van twee werelden ervaren!

Website