Facility Management Software

HumbleFM is het onderdeel van HumbleBuildings dat zich bezig houdt met facilitaire en ondersteunende procesverbetering bij klanten. Onze consultants zijn gespecialiseerd in het optimaliseren en implementeren van processen met behulp van innovatieve software. HumbleBuildings biedt hiervoor verschillende in-house ontwikkelde software applicaties aan; onder andere SmartWare, Humble en HumbleFM. Die laatste betreft een compleet nieuw Facility Management Informatie Systeem (FMIS) dat de facilitaire organisatie ontzorgt en efficiënter maakt. HumbleFM is ontstaan vanuit SmartWare, een applicatie waar veel van onze klanten vandaag de dag nog naar volle tevredenheid mee werken.

HumbleFM is volledig geïntegreerd met Humble; de systemen fungeren als een verlengstuk van elkaar. Bij Humble ligt de focus op het gebouw; Installaties, Veiligheid, Meerjarenonderhoud, Risico’s en Wettelijke verplichtingen. Bij HumbleFM ligt de focus op de ondersteunende afdelingen van de organisatie; KWIS monitoring (klacht, wens, informatievraag, storing), Contractbeheer, Werkorderbeheer, Wagenparkbeheer, Inkoop- en voorraadbeheer, Catering, Schoonmaakbeheer, Ruimtereserveringen en dergelijke. De kracht van de verbinding tussen beide systemen ligt bijvoorbeeld in het kunnen registeren van een KWIS melding in HumbleFM voor een gebouw in Humble.

HumbleFM kan als een compleet en autonoom FMIS systeem functioneren maar ook enkel voor een specifieke toepassing als Wagenparkbeheer. Centraal in de filosofie van HumbleFM staat het éénmalig registreren van data. Koppelingen met andere systemen binnen een organisatie zijn daarom onoverkomelijk. HumbleFM past zich aan naar de wensen en eisen van de klant en kan dus elk vraagstuk aan!

http://www.humblefm.com