DG ICT

Be smart, work digital

Ieder bedrijf is anders. Daarom creëert ons team van denkers en doeners passende oplossingen voor alle IT- en procesoptimalisatie vraagstukken.
DG ICT is een IT-dienstverlener waarmee ontwikkelaars en consultants samenwerken aan de slimste oplossingen. Vraagstukken rond facilitaire- en assetmanagement vertalen zich in producten en/of maatwerkoplossingen, waardoor processen worden verbeterd en de klant voordeel behaalt in zijn marktsegment.

Ons ontwikkelteam bestaat uit innovatieve, leergierige medewerkers die werken volgens de Agile/Scrum en DevOps / Continuous Delivery principes. Zij zorgen dat het resultaat snel zichtbaar is en dat onze klanten gedurende een ontwikkelproject continu op de hoogte blijven. Wij zetten nieuwe ontwikkeltalen en -technieken in, waardoor we duurzame oplossingen creëren voor de komende jaren.

Oplossingen voor alle IT- en procesoptimalisatie vraagstukken

De afgelopen jaren heeft ons team een aantal producten ontwikkeld waaronder eqube: toegang tot de gebruikershandleidingen in ziekenhuizen, chameleon: een integratieplatform voor het koppelen van softwareproducten en IoT-hardware en HUMBLE en HumbleFM.

Onze ervaren consultants hebben jarenlang veel proceskennis opgebouwd in de zorg-, infra- en technieksector. Dit vertaalt zich in procesverbeteringen en vervolgens in het inrichten van Facilitaire Management Systemen (FMIS) en Enterprise Asset Managementsystemen (EAM) bij diverse klanten binnen en buiten Nederland.

De kracht van beide teams blijkt vooral bij integrale IT-vraagstukken. Daarbij zoeken zij de oplossing primair in de beschikbare standaard tools. Indien noodzakelijk ontwerpen onze ontwikkelaars een softwareoplossing op maat.

DG ICT denkt vanuit oplossingen die het maximale uit organisaties en systemen halen.

 

REAL ESTATE   CONSULTANCY   IT-TECHNOLOGY