Humble Tech

Technology makes smart buildings smarter

Humble Tech is het eerste totaal installatieadviesbureau voor smart buildings in Nederland. Met het toevoegen van smart buildings gaan wij verder dan ontwerp en advies. We adviseren én acteren. Daarmee geven wij vorm aan de ambities van onze opdrachtgevers. Wij zetten plannen om in een helder concept en zorgen voor een geslaagde uitvoering.

Dankzij ondersteuning van een partner als Gooee worden ideeën werkelijkheid. Samen realiseren wij een succesverhaal: een toekomstbestendig gebouw, slim, duurzaam en gezond.

What does smart mean, to you, for us, or for anyone today?

De kijk op smart buildings verandert continu. De een denkt aan nieuwe materialen, energie-efficiency, kostenbesparingen. De ander bedoelt een groen imago. Maar wat betekent het voor u? En voor ons?

Wij zien smart buildings als gebouwen die zich kenmerken door optimaal energiegebruik en het hoogst haalbare comfort voor de eindgebruikers. Dat is ook wat onze opdrachtgevers van ons verlangen. Wij ontwerpen volgens Proptech, een geïntegreerde benadering van ontwerp tot uitvoering. Een aanpak die dromen verandert in werkelijkheid. Proptech is een samenstelling van property + technology. Slimme technieken ten dienste van de prestaties van het gebouw en te gebruiken bij het onderzoeken, beheren, kopen en verkopen van onroerend goed.

In de toekomst maken we niets anders dan smart buildings. Traditionele disciplines als elektrotechniek en werktuigbouw worden toegepast en aangestuurd op basis van een integraal ontwerp. Proptech geeft een krachtige impuls voor innovatie oplossingen, waarbij gebruikscomfort en duurzaamheid op de eerste plaats komen.

 

REAL ESTATE   CONSULTANCY   INSPECTION  SUSTAINABILITY   ENERGY