HUMBLE

We connect the lines

Wij geloven in het koppelen van vastgoeddata voor het beste resultaat. Humble digitaliseert alle vastgoeddata, waarbij IT de basis zal zijn van elke dienstverlening. Humble wordt de drijvende kracht van HumbleBuildings.

Humble is het unieke online softwareplatform waar u op kunt bouwen. De virtuele lijnen van Humble bewegen continu mee met de ontwikkelingen en lopen als een rode draad door een gebouw.  Wij maken vastgoedbeheer zo overzichtelijk mogelijk. Als klant kunt u in de verschillende dashboards van Humble meekijken hoe het bedrijf waakt over de veiligheid, continuïteit, kosten, kwaliteit en risico’s van zijn vastgoed. Humble absorbeert als het ware alle vezels van elk gebouw. Alle afwijkingen of bijzonderheden verschijnen na een inspectie digitaal in het dashboard, waar de klant de gewenste wending aan kan geven.

Inspecties en MJOP

In de vastgoedbeheersector zijn vaak drie vragen essentieel: wat is de huidige staat van onze gebouwen en assets, wat zijn de onderhoudskosten voor de komende jaren en voldoen ze nog aan de wet- en regelgeving? Humble heeft alles in huis om hier antwoord op en advies over te geven.

Onze specialisten weten precies wanneer een gebouw extra onderhoud nodig heeft, waar dit jaar het best extra budget naartoe kan gaan en of de veiligheid van de werknemers in het gebouw zo goed mogelijk geborgd is. Daarnaast kan Humble alle elementen binnen een gebouw automatisch toetsen op wettelijke verplichtingen. De kracht van het platform is dat wij niet allemaal losse tools hebben, maar alle tools in één platform bieden. Ontbrekende data kunnen wij eenvoudig koppelen aan de gebouwen en assets in ons platform.

Meer weten over Humble? Bezoek onze website.

Wat anderen over ons zeggen

Paul Scholten, Concern Manager Real Estate and Facilities van Livio:

“Het fijne is dat Humble bouwt en aanpast op basis van klantenwensen. Het is geen statisch geheel waarbij je zelf de processen moet afstemmen op het systeem. Humble stelt continu de vraag: moeten we het proces aanpassen aan jullie organisatie, is de organisatie goed ingericht, en hoe kunnen we van meerwaarde zijn om toe te werken naar de optimale situatie. Er is altijd een wisselwerking. Dat maakt dat ik heel tevreden ben. Ook in het kader van onderhoud en onderhoudsplannen, met name in duurzaamheid, de integraties van het systeem en klantgerichtheid.”

 

REAL ESTATE   CONSULTANCY   INSPECTION

IT-TECHNOLOGY   SUSTAINABILITY   ENERGY