HumbleFM

HumbleFM beweegt met je mee

Humble + SmartWare = HumbleFM. Een optelsom waar we trots op zijn. Met de integratie tussen Humble en SmartWare zet HumbleBuildings een belangrijke stap op het gebied van software.

Wat is SmartWare?

SmartWare staat bekend als software die de facilitaire organisatie in de zorg-, industrie- en zakelijke dienstverleningssector ontzorgt en efficiënter maakt. U kunt SmartWare gebruiken hoe en waarvoor u maar wilt.
Wilt u het bijvoorbeeld alleen toepassen voor het wagenparkbeheer? Of meer een totaalpakket met bijvoorbeeld schoonmaak-, inkoop- en voorraadbeheer? De opties zijn eindeloos.  Vanaf 1 januari 2019 noemen we SmartWare: Humble FM.

Door deze systemen met elkaar te combineren, kunnen gebruikers het beste van twee werelden ervaren: een compleet nieuwe, in-house ontwikkelde online facility management softwareapplicatie.
HumbleFM stort zich volledig op het ondersteunen van afdelingen in een organisatie: van KWIS (klacht, wens, informatievraag, storing)-monitoring tot aan contractbeheer en catering. Dat is anders dan bij HUMBLE, waar de focus vooral ligt op het gebouwonderhoud.

De kracht van de verbinding tussen Humble en SmartWare zit bijvoorbeeld in het kunnen registreren van een KWIS-melding in HumbleFM voor een gebouw in Humble. Voor gebruikers van SmartWare of Humble, die een nog completer pakket willen, kan dat een geweldige aanvulling zijn. HumbleFM kan elk vraagstuk aan.

Een compleet nieuwe, in-house ontwikkelde online facility management software-applicatie.

 

CONSULTANCY   IT-TECHNOLOGY