Managing things!

Wanneer is een project reis goed?  Volgens ons als die ook goed gemanaged wordt. De verwachtingen, het budget en een team de juiste kant opsturen is een opgave op zich. Iedereen die wel eens nieuwbouw of verbouwing van dichtbij meegemaakt heeft weet dat er veel meer bij komt kijken. Er moeten essentiële keuzes worden gemaakt, maar die moeten wel passen binnen de kaders van ambitie, budget en logica. Een relatief gezien simpele nieuwbouw betekend gauw dat je als opdrachtgever te maken hebt met een bouwteam van soms meer dan tien mensen. 

Ieder lid van het bouwteam neem zijn eigen specialisme mee en vertegenwoordigd zijn/haar onderdeel. Niets is dan zo belangrijk als dat dit in goed banen wordt aangestuurd en dat jij als opdrachtgever gerust de bouwvergaderingen bij kan wonen. En zelfs nog belangrijker; overwogen goede keuzes maken! 

Wij kunnen je hierbij helpen. Wij hebben ervaren projectmanagers en adviseurs die allerlei soorten (complexe) projecten dagelijks aansturenWij kunnen het project voor jou begeleiden en vanuit alle disciplines die ons groep rijk is integraal naar de uitdaging kijken, zonder het zicht te verliezen op het budget.