Is jouw #kantoorpand al voorzien van energielabel C?

Het voldoen aan deze wettelijke verplichting staat voor de deur. Als kantoor eigenaar ben je hier natuurlijk niet dagelijks mee bezig. Toch is het van belang om daar nu écht mee te beginnen.  Per 1 januari 2023 moeten namelijk alle kantoren in het bezit zijn van het energielabel C.

HumbleBuildings helpt jou vanuit 4 stappen naar energielabel C. Meteen actie ondernemen of meer informatie?  Wat nu? Vul ons contactformulier in,  je hoort hierna snel van ons!

De juiste energie

Wat sluit aan bij uw duurzame ambities? HumbleBuildings onderzoekt de mogelijkheden om bij te dragen aan een beter milieu, zonder dat dit torenhoge kosten met zich meebrengt. Integendeel. Zodra de investering is terugverdiend, zullen veel energiebesparende mogelijkheden enkel nog geld opleveren.

De belangrijkste vragen daarbij zijn: wat sluit aan bij uw duurzame ambities en hoe scoort uw gebouw beter op het gebied van energieverbruik? Om energie doeltreffend en efficiënt te beheren, zijn er ongelooflijk veel mogelijkheden.

De juiste connectie(s)

HumbleBuildings helpt u graag om de juiste stap met u te zetten. Dit kan betekenen dat we duidelijk inzicht geven in de energiekosten, maar ook dat we meteen met onze partners aan het werk gaan om de energieprestatie van uw gebouw te verbeteren. Door samen te werken met onze partners is onze kennis over de nieuwste energiebesparende mogelijkheden altijd up-to-date. We leren continu bij om de laatste duurzame ontwikkelingen te kennen en toe te passen op het gebied van uw bouw- en installatieconcepten.

#energieadvies #energielabel #installatieadvies #energiebesparingen #verduurzamen #begeleiding #subsidies