De NEN 2767-conditiemeting geeft de technische staat van jouw installaties en bouwdelen aan en uiteindelijk ook van bouwdeelgroepen en gebouwen. Het ophalen en verwerken van deze data wordt gedaan in het assetmanagement systeem HUMBLE. De NEN 2767 conditiemeting is de basis voor het duurzame meerjarenonderhoudsplan (DMJOP). 

Ondanks dat een NEN 2767-conditiemeting een ander doel heeft dan een DMJOP, ligt het in het verlengde van elkaar. De NEN 2767 levert waardevolle informatie, maar het geeft niet aan wat er in het DMJOP moet worden opgenomen. Dit is vaak afhankelijk van het onderhoudsbeleid van uw organisatie. Een DMJOP geldt vaak ook als communicatiemiddel tussen een technische en de budgetverantwoordelijke afdeling. 

Goed onderhoudsmanagement houdt jouw huisvesting op de gewenste kwaliteit. Voorwaarde is een goede organisatie van processen, procedures en rollen. HumbleBuildings helpt je bij het optimaliseren van groot onderhoud, periodiek onderhoud en correctieve/dagelijkse onderhoudsprocessen. 

Een DMJOP wordt verwerkt en bijgehouden in het assetmanagement systeem HUMBLE.