Datakoppeling maakt meer mogelijk..

Hoe werkt dat? Een van de grootste ICT-uitdagingen voor elk bedrijf is de integratie tussen applicaties en systemen. Een koppeling ‘voorkomt’ fouten, verhoogd snelheid van de informatievoorziening en voorkomt bovenal veel extra werk.

Ons team is gespecialiseerd in de integraties tussen systemen en applicaties. Door de diversiteit van het team zijn wij in staat om een koppeling te ontwerpen en te implementeren en uiteindelijk op te leveren aan de klant. Tijdens het ontwerp blijkt welke techniek het beste van toepassing is voor de koppeling. Dit kunnen specifieke koppelvlakken voor een applicatie zijn, webservices, bestand- of databasekoppeling of externe API’s. Binnen Humble IT is al deze kennis in huis.

#LoRa

Vanuit drie locaties van een zorginstelling moeten temperaturen worden gemeten aan een ringleiding. Deze temperaturen worden vastgelegd in online software platform HUMBLE. Deze modules maken gebruik van het Low Power Radio en communiceren met een lokale gateway. Vanuit de gateway is een koppeling HUMBLE via TheThings Network tot stand gebracht!