Ook dit jaar is HumbleBuildings weer aanwezig op Building Holland van 9 t/m 11 april in RAI Amsterdam! HumbleBuildings is onderdeel van het IoT-arena van Gooee samen met vele andere partijen onder andere CBRE en Croonwolter&dros.

GOOEE KIEST BUILDING HOLLAND VOOR NEDERLANDSE LANCERING 

Gooee lanceert zijn nieuwe concept op Building Holland van 9 t/m 11 april in RAI Amsterdam. Jan Kemeling, Chief Commercial Officer van Gooee kijkt uit naar dit moment: “We hebben een concept ontwikkeld waarbij wij met verschillende partners op een IoT-arena staan. Dat concept hebben wij eerder in Birmingham en in Londen uitgevoerd. We laten daarmee aan de markt zien dat IoT iets is waarbij je hoort samen te werken met andere organisaties.” In Birmingham deelde Gooee de stand met Dell, Intel, Microsoft, CBRE, Aurora, Tridium, Amazon, Nordic, Xovis en Bright Green Connect. De strategie voor de beurs in Nederland is laten zien dat IoT een synoniem is van een samenwerking tussen talloze bedrijven uit vaak totaal verschillende industrieën.

IOT BUILDING INTELLIGENCE PLATFORM

Gooee heeft een integraal IoT Building Intelligence Platform ontwikkeld dat gebouwbeheersing, communicatie, sensoring en datagegevens combineert. De vastgoedportefeuilles van huurders, facilitair managers en gebouweigenaren zijn wereldwijd verbonden door continu inzicht in real-time gegevens en rapportages. Deze platformtoepassing levert economische en operationele voordelen door anders om te gaan met de infrastructuur en gegevens van een gebouw op basis van software-gebaseerde oplossingen.

IOT VOOR IEDEREEN TOEGANKELIJK

“We willen een statement maken richting de markt dat Gooee er is en dat we toegankelijk zijn voor iedereen! Wij werken op een niet traditionele manier en doen dingen vaak anders. Iedereen kan gebruikmaken van ons platform. Het maakt ons niet uit hoe je heet of wie je bent”, aldus Kemeling. Op het IoT-arena op Building Holland staan grote partijen waarmee Gooee een samenwerkingsverband zoal onder andere: CBRE, Amazon, Croon Wolter & Dros, HumbleBuildings, Tridium, Xovis, Ingy, BEA en Aurora. Het zal Jan Kemeling niet verbazen als grote spelers als Osram en Philips, beide zijn al compatible, ook een gedeelte van het Gooee IoT-arena zullen bezetten.