Energy


De vastgoedbranche is momenteel erg actief en dat maakt deze tijd tot een goede periode om te innoveren. Voor veel bedrijven ziet Gerard Lokhorst mooie uitdagingen liggen. “Er speelt nu van alles. Energielabel C wordt verplicht in 2023. Energielabel A in 2030 is zelfs een groter project. Dat is nu al te merken. Als een eigenaar van een kantoorpand niks doet, raakt hij de zittende huurders kwijt en nieuwe huurders worden moeilijk vindbaar. Hij moet dus wel. Bovendien leggen huurders de lat hoger voordat zij zich in een kantoorpand gaan vestigen. Volgens mij kunnen we de vele uitdagingen voor de komende vijftien jaar met zijn allen nog niet overzien.”

Met HUMBLE spelen we hierop in,” vervolgt hij. ‘‘We ontwikkelen een softwareplatform dat gericht is op de toekomst. Met de data, die we uit de gebouwen halen, willen we steeds slimmere dingen bouwen.

 

Wij creëren en bouwen een omgeving waarin gebouwen gezond, duurzaam en efficiënt zijn. Waarbij er focus is rondom digitalisering binnen de gebouwde omgeving. We zijn innovatief , ontwikkelen nieuwe tools en concepten voor gebouwen van de toekomst.

 

Bron: HumbleBuildings magazine, interview Gerard Lokhorst.