Op 5 juni 2019 op de Provada in Amsterdam tekende Gooee en Croonwolter&dros de grootste PropTech overeenkomst ooit. Meer dan 5000 gebouwen van Croonwolter&dros zijn straks verbonden met het Gooee IoT-platform. Hiermee zijn zij de allereerste partij die zijn volledige portfolio heeft gedigitaliseerd.

HumbleBuildings, de Exclusive Solution partner van Gooee in Nederland, heeft een grote en onmisbare rol gespeeld bij deze totstandkoming. Jan Kemeling, Chief Commercial Officer van Gooee: De afgelopen maanden heb ik veel samengewerkt met Gerard Lokhorst, de CEO van HumbleBuildings. Door hun grote netwerk en enorme kennis van de vastgoedmarkt is het ons gelukt om een enorme versnelling te maken met de introductie en adoptie van ons IoT-platform in Nederland. Gerard en zijn team begeleiden ons met deze versnelde ‘rollout’, en zijn onze Key Partner in de verdere commerciële uitbouw.”

Op Building Holland in April jl. lanceerde HumbleBuildings samen met Croonwolter&dros en CBRE het IoT-platform Gooee. Dit heeft veel tongen losgemaakt in de vastgoedbranche. Gerard Lokhorst: “Samen met Gooee zijn we op dit moment in gesprek met talloze partijen die geïnteresseerd zijn in het platform. Het is duidelijk merkbaar dat sinds de lancering op Building Holland Gooee aanslaat. Dagelijks stromen er vele aanvragen van geïnteresseerde partijen binnen die op zoek zijn naar een open oplossing. Het is overduidelijk dat de markt de gesloten systemen en lock-in businessmodellen beu is. Er is behoefte aan meer transparantie en aan het liberaliseren van data.”

“In Nederland zijn wij zijn voor Gooee de consultant met veel kennis op diverse vakgebieden. We geven advies over de verschillende Gooee oplossingen en bereiden implementatieplannen, tenders en offertes voor. Ons klantportfolio bestaat uit: Projectontwikkelaars, Vastgoedeigenaren, Asset Managers, Facility Managers, System Integrators, eindgebruikers en huurders. Zij zijn voornamelijk actief in de branche: Utiliteit, Gezondheidszorg, Retail, Overheid en Universiteiten.”

Voor vragen en meer informatie:

info@humblebuildings.com

info@gooee.com