Biografie


Ieder persoon heeft een uniek karakter en eigen krachten. Gerard zijn kracht is ondernemerschap. Gerard ziet vaak nieuwe kansen en laat deze niet onbenut. Zo neemt hij steeds meer nieuwe bedrijven onder zijn hoede.

Het aantal groeiende bedrijven wist hij nooit te realiseren zonder de hulp van alle collega’s. Met elkaar kan je daadwerkelijk resultaat boeken en de successen vieren. Dit is de filosofie achter alle bedrijven: Iedereen telt mee!

“Ik ben trots op alle bedrijven. Met zijn allen zijn we een hecht team.”

Gerard Lokhorst is altijd gedreven om het anders te doen dan de rest. Dit vergt creativiteit en vraagt om een goede kijk op het slimmer en intelligenter maken van de techniek. Daarnaast moet je vooral in het bezit zijn van een goede dosis lef. Door vertrouwen te hebben in zijn eigen intuïtie, in plaats van het schrijven van tientallen rapporten, heeft hij bereikt waar hij nu staat. Gerard ‘doesn’t take no for an answer’. Hoe je het ook wendt of keert, er bestaat altijd een mogelijkheid om te bereiken wat je voor ogen hebt. Zijn grootste interesse gaat daarom ook uit naar de ICT.

“Wij bedenken de leukste dingen, waarvan niemand dacht het ooit te kunnen realiseren. Op het moment dat het ons wel lukt, is dat gewoon super vet!”

In de afgelopen jaren heeft hij op een bepaalde wijze afstand genomen van de bedrijven. Het werk wat hij deed was min of meer bedoeld voor drie personen. Dit wordt nu daadwerkelijk door drie personen uitgevoerd. Hij heeft meer rust gecreëerd en kan zich nu beter focussen op de toekomst.

“Je hebt de tijd maar één keer. Die tijd wil ik nuttig besteden. Als het van die tien keer, negen keer goed gaat, heeft het je maar één keer tijd gekost.”

Het zijn ondertussen de kleine dingen die hij alsmaar meer waardeert. Het geeft Gerard energie om door een stad te lopen en de mensen om zich heen te bekijken. Op zo’n moment beseft hij hoe trots hij is op het resultaat dat hij samen met zijn collega’s heeft bereikt.

Zijn passie gaat uit naar varen, het rijden van een rally, maar ook vindt hij het heerlijk om gewoon thuis te zijn. Onder meer om zijn liefde voor koken te delen met een grote groep mensen in zijn gezellige tuin. Barbecueën, feestjes, maar vooral gezelligheid. Delen met anderen, dat is wie Gerard is!

“51% zekerheid is voor mij net genoeg om er met een volle 100% voor te gaan.”