Sander Bokkers - HumbleBuildings

Sander Bokkers
Consultant

Even voorstellen! Ik ben een enthousiast persoon met veel energie die ik graag doelgericht inzet binnen mijn werk. In mijn vrije tijd houd ik mij graag bezig met sportieve en sociale zaken. Een lekker potje voetbal is aan mij goed besteed, maar de derde helft doet zeker niet onder. Motorrijden, snowboarden en festivals zijn verder nog de activiteiten waar ik graag mijn vrije tijd mee vul.

Wat kenmerkt mij?

Ik ben een gedreven persoon met doorzettingsvermogen die zich gemakkelijk aanpast aan verschillende situaties. Daarnaast houd ik van aanpakken en loop ik graag wat harder voor een ander. Daarnaast vind ik betrouwbaarheid belangrijk wat mij kenmerkt door afspraken na te komen.

Wat doe ik bij HumbleBuildings?

Als Jr. Implementatie Consultant houd ik mij hoofdzakelijk bezig met het zo optimaal mogelijk vormgeven van online software platform HUMBLE voor organisaties. Naast het inrichten van gebouwen en complexen help ik organisaties ook mee met het opstellen van dashboards om de achterliggende vraag te onderzoeken en hier stuurinformatie uit te genereren. Als Jr. Implementatie Consultant ben ik blijvend opzoek naar de best passende oplossingen waar Humble IT organisaties bij helpt.

Ik zie de toekomst zo

Persoonlijk ben ik ervan overtuigd dat software een alsmaar toenemend draagvlak binnen de maatschappij zal ontwikkelen waardoor steeds meer zaken hierin opgenomen zullen worden. Hiermee worden dingen gemakkelijker, overzichtelijker en simpelweg efficiënter. Met deze Big Data kunnen veel zaken blijvend worden verbeterd. Door te blijven leren en ontwikkelen komen er alsmaar verassingen en uitdagingen naar voren, dat maakt het interessant!

Download mijn VCard

Wil jij vastgeroeste patronen doorbreken? Dat kan, join our team!

Bekijk onze vacatures