Better inspections
Better outcomes

Humble Inspectie, een betrokken inspectie bureau, vanaf het eerste strategische oogpunt tot aan de uitvoering van iedere complete vastgoed reis!

Denk aan: NEN2767 conditiemeting, RgdBOEI conditiemeting, NEN3140 inspectie, NEN2580 meting, Energielabel Utiliteit (EP-U)Energielabel Woning (EP-W), NEN8025 keuring woningen, EPBD keuring en BRL6010 Legionella risico analyse. Zo helpen wij vastgoedbeheerders inzicht te krijgen in de vastgoedportefeuille.

Inspectie & data!

Nogal wat informatie om te verwerken natuurlijk.. Om de kwaliteit van elk type vastgoeddata goed te borgen verwerken wij alles in ons assetmanagement systeem HUMBLE. Hierin kunnen we opnemen, controleren, statistieken opstellen, duurzame meerjarenonderhoudsplan (DMJOP) opstellen en onze klanten adviseren hoe beter om te gaan met de vastgoedportefeuille die ze beheren.  

Dit is wat wij noemen Data As A Service. Door op deze manier te werken zijn onze klanten altijd up-to-date over de staat van het vastgoed. Dvastgoeddata is 24/7 inzichtelijk en de klanten weten direct of ze voldoen aan alle wettelijke eisen, maar ook of ze compliant zijn. 

Hoe gaan we te werk?

Data As A Service staat centraal in onze werkwijze. Vanaf het moment dat wij informatie over het gebouw krijgen, beginnen wij al met het bouwen van een digitaal dossier. Dit digitaal dossier wordt in het assetmanagementsysteem HUMBLE bijgehouden. Onze inspecteurs nemen met de applicatie van HUMBLE het gebouw op, eenmaal op kantoor wordt alles kritisch gecontroleerd. De vastgoeddata is vanaf dat moment voor jou inzichtelijk, zo kan jij meteen zien wanneer de inspectie uitgevoerd is, door wie en welke conditiescore de assets in het gebouw scoren.  

Wij geloven er in dat het inzichtelijk maken van uw vastgoeddata altijd begint met een goede inventarisatie. Geloof jij hier ook in? Stel dan snel je vraag aan een van onze Inspectie Builders via onze Chat functie.

Heb je vragen over Inspectie?
Jean-Pierre helpt je graag verder!

Neem gerust vrijblijvend contact met Jean-Pierre op.
Zijn we niet bereikbaar? Start een conversatie via onze chat.

Deze klant koos ook voor inspectie

Advies

Wij zijn trots op onze klanten!

Professioneel, technisch of gewoon praktisch, wij zullen jouw doelen altijd hoog in het vaandel houden…

Project Voorkeursleverancier voor Unica
Project Verduurzamingsadvies rijksmonument Rokin 102 in hartje Amsterdam!
Project Holland Park
Project Haagse Hoge torens vol groene glorie..
Project Oud, nieuw en groen ontmoeten elkaar hier..
Project Ventilatiecheck scholen Morgenwijzer
Project Inspecties De Schelderadarketen
Project NEN2767 inspecties VU Amsterdam
Project Duurzaam wonen in Bloemendal Barneveld!
Project Van een decentrale naar een centrale organisatie gaan