The best direction
for your assets

Vastgoed data op orde en allemaal op één plek

Ieder bedrijf is anders. Daarom creëert ons team van IT- Humble Builders innovatieve oplossingen voor alle IT- en procesoptimalisatie vraagstukken. Met onze IT oplossingen en onze eigen vastgoedbeheer software HUMBLE hebben eigenaren en beheerders snel hun vastgoed data op orde en allemaal op één plek, in de Cloud. Iets wat nog maar heel weinig mensen voor elkaar hebben vandaag in Nederland.

Humble IT is een IT-dienstverlener waar softwareontwikkelaars en consultants samenwerken aan de slimste oplossingen. Vraagstukken rond asset- en faciltair management vertalen zich in producten en/of maatwerkoplossingen, waardoor processen worden verbeterd en de klant voordeel behaalt in zijn marktsegment.  

Ons IT consultancy team is een groep van ervaren, vakbekwame medewerkers die vanuit jouw proces werken aan een passende oplossing. Ons ontwikkelteam bestaat uit innovatieve, leergierige collega’s die werken volgens de Agile/Scrum principes. Zij zorgen dat het resultaat snel zichtbaar is en dat onze klantrelaties gedurende een project continu op de hoogte blijven.  

The best of both worlds

De afgelopen jaren heeft ons team een aantal producten ontwikkeld waaronder eqube: toegang tot de gebruikershandleidingen in ziekenhuizen, chameleon: een integratieplatform voor het koppelen van softwareproducten en IoT-hardware en HUMBLE. Onze ervaren consultants hebben jarenlang veel proceskennis opgebouwd in de zorg-, infra- en technieksector. Dit vertaalt zich in procesverbeteringen en vervolgens in het inrichten van Facilitaire Management Systemen (FMIS) en Enterprise Asset Managementsystemen (EAM) bij diverse klanten binnen en buiten Nederland. 

De kracht van beide teams (softwareontwikkelaars en consultants) blijkt vooral bij integrale IT-vraagstukken. Daarbij zoeken zij samen de oplossing primair in de beschikbare standaard tools. En als het noodzakelijk is? Dan ontwerpen onze ontwikkelaars een softwareoplossing op maat! 

Heb je vragen over IT?
Jean-Pierre helpt je graag verder!

Neem gerust vrijblijvend contact met Jean-Pierre op.
Zijn we niet bereikbaar? Start een conversatie via onze chat.

Advies

Wij zijn trots op onze klanten!

Professioneel, technisch of gewoon praktisch, wij zullen jouw doelen altijd hoog in het vaandel houden…

Project Van een decentrale naar een centrale organisatie gaan
Project Oud, nieuw en groen ontmoeten elkaar hier..
Project Inspecties De Schelderadarketen
Project Lincoln Park
Project Lloyd Yard Rotterdam
Project Ventilatiecheck scholen Morgenwijzer
Project Voorkeursleverancier voor Unica
Project NEN2767 inspecties VU Amsterdam
Project Duurzaam wonen in Bloemendal Barneveld!
Project Verduurzamingsadvies rijksmonument Rokin 102 in hartje Amsterdam!