HumbleBuildings


HumbleBuildings is een totaal vastgoedadviesbureau, bestaande uit diverse bedrijven met een gelijke missie. Wij creëren en bouwen een omgeving waarin gebouwen gezond, duurzaam en efficiënt zijn. Waarbij er focus is rondom digitalisering binnen de gebouwde omgeving. We zijn innovatief en blijven nieuwe tools en concepten ontwikkelen voor de gebouwen van de toekomst.

Binnen alle disciplines van het vastgoed van onze opdrachtgevers adviseren wij in vastgoedbeheer, inspecties, onderhoud, transformatie en ICT vraagstukken. Daarnaast begeleiden wij ook bij energiebesparing en duurzame (energie)projecten. Samenwerking is onze kracht.

Gerard Lokhorst: “HumbleBuildings heeft een heldere focus: Het bieden van de totaaloplossing voor de vastgoedeigenaar. Van de initiatieffase van een stukje grond tot het ontwikkelen van nieuwe ICT-technologieën. Zo’n integrale aanpak resulteert in grootschalige projecten waarin de verschillende diensten en middelen optimaal met elkaar verbonden zijn. Waar de een stopt, gaat de ander verder. Ons bedrijf is een belangrijke speler in de branche aan het worden.”