Wij maken vastgoed beheer management beter – veel beter….

Klinkt niet zo ‘Humble’? Misschien wel niet.. Maar we zijn het wel hoor.. ‘bescheiden’, want uiteindelijk gaat het helemaal niet om ons, maar om jouw uitdagingen en doelen. Zonder jou en andere klantenrelaties met toffe en complexe vraagstukken, zouden wij niet doen wat we doen vandaag. Wij stappen in waar jij je op dit moment bevind in jouw proces, en helpen je zo op pad naar vastgoed beheer management succes.

Heb jij overzicht in jouw vastgoed?

Oeps, best een lastige vraag voor velen. Is je antwoord ja? Gefeliciteerd! Dan val je onder de 1% die wij tot zover mee maakten.. Is jouw antwoord nee? Wij zijn er om jou antwoord en richting te geven. Dit doen we vanuit onze 3 specialty teams IT, Inspectie, Advies.

Wij ondersteunen vastgoed eigenaren en beheerders in de cyclus van ontwerp tot sloop met specialistische kennis, software en wettelijke inspectiediensten. Met onze asset managementsoftware als de leidraad, denken wij in detail mee in het realiseren van bouwplannen, het strategisch onderhouden van vastgoed en met vervolgplannen als het huidige vastgoed niet meer voldoet.

Zo leveren wij de softwareoplossing als het gaat om asset management voor alle gebouwen die makkelijk in gebruik is voor eigenaren en beheerders.

Onderhoud is een grote kostenpost in vastgoed

Herken je dit? Een wirwar in informatie op dat gebied brengt veel onnodige discussie en kosten met zich mee. Zo gauw alle assets in onze software staan is er een duidelijk en overzichtelijk pad naar de toekomst. Als een van de grootste inspectie bureaus in Nederland op het gebied van NEN, BOEI, EPA en NTA8800 zijn wij constant actief in deze markt, en brengen wij onze ervaring en slimmigheid naar onze klanten toe om onderhoud op de beste manier te plannen.

Onze technische due diligence is essentieel in het in kaart brengen van vastgoed. Hieruit komen de risico’s en geven wij duidelijkheid in complexe technische installaties. Wij identificeren en berekenen potentiële aansprakelijkheid, wat uiteindelijk resulteert in een veel sterkere en vooral beter geïnformeerde positie geeft van waaruit onderhandeld kan worden.

Jouw vastgoedreis beginnen met een duidelijke routekaart

Al meer dan 10 jaren lang adviseren wij vastgoed ondernemers met het waar maken van hun plannen. Onze specialisten op werkbouwkundig gebied, elektrische installaties of duurzaamheid zijn vakmensen met ervaring. Opdrachtgevers vertrouwen ons om samen te werken om projecten van concept naar realiteit te brengen, iets wat soms een aantal jaren kan duren. Wij leveren uitkomsten direct op in onze software, zodat het begin van de vastgoedreis een duidelijke routekaart heeft.

Advies & Circulair

Wij leveren volledige adviestrajecten om de optimum capaciteit en waarde te bereiken voor de vastgoed projectontwikkeling van onze klanten. Wij zorgen ervoor dat het vastgoed beter voor onze opdrachtgevers werkt, kosten reduceert en productiviteit maximaliseert met duurzaamheid als de basis in alles wat wij doen.

Ons diverse Advies team heeft een breed scala aan kwaliteiten en ervaring om gericht te helpen met het bereiken van jouw doelen. Wij zijn onafhankelijke adviseur met maar een doel: het leveren van de beste uitkomst voor onze opdrachtgevers!Onze ingenieurs, bedrijfseconomen en duurzaamheidsexperts helpen eenieder die met de bouw te maken hebben met diepgaand advies per discipline. Onze diepe kennis van deze sector betekend dat wij het beste gepositioneerd zijn om ook daadwerkelijk te helpen met de constante veranderingen en risico’s in deze markt.

Jij vindt ons in het kloppend hart van alles wat praktisch is in gebouwen en in het bouwen daarvan. Dankzij onze jarenlange ervaring met elke sector en het adviseren van elke type klant.

Let’s keep Building together!

Wij bouwen continue aan een sterke partnership met onze opdrachtgevers, ontworpen om elke stap te tackelen. Professioneel, technisch of gewoon praktisch, wij zullen jouw doelen hoog in het vaandel houden. Gebruik onze expertise en kennis om samen te ontwikkelen, te onderhouden of na te denken over een visie voor de toekomst. Samen zullen wij komen tot betere beslissingen, meer vaart maken in een snel veranderende wereld en vooral meer bereiken. Wat jij ook wilt doen in vastgoed, waar je ook heen wilt, wij zijn hier om jou te helpen. Het is onze ambitie om je vooral veel verder te brengen dan waarvan jij op dit moment denkt dat mogelijk is.

Hoe begin jij met digitaliseren?

Grip en 1 overzicht met Humble Software

www.humble-online.com