Het inzichtelijk maken van uw vastgoeddata begint altijd met een goede inventarisatie. Misschien heeft u al data van uw assets dan kunnen wij deze vanuit uw systemen of bestanden uiteraard gewoon overnemen in onze systemen. Vaak ontbreekt er veel informatie of is deze onvolledig. Wij adviseren dan ook altijd eerst te starten met een vaststelling van de werkelijke omvang van de assets binnen uw vastgoedportefeuille. Met ons servicemodel hoeft u slechts eenmalig een 0-meting te doen en houdt u daarna zolang als wij uw data borgen een compleet digitaal dossier.  

Na deze 0-meting gaan wij een fase in waarin we periodiek herinspecties uitvoeren. Niet zoals u mogelijk gewend bent een per X jaar, maar een continu proces. Dit proces loopt per maand of per kwartaal afhankelijk van de omvang. We zorgen ervoor dat bij ieder project of bij elke grote uitgave een inspectie aan de daaronder onderhevige elementen uitgevoerd wordt. Op deze manier doen wij bij projecten direct een opleverkeuring, zo brengen wij de juiste asset gegevens in kaart.  

Mochten er grote uitgave op de planning staan? Dan inspecteren wij ook deze componenten vooraf om te kijken of dit wel echt noodzakelijk is en of de investering mogelijk iets opgeschoven kan worden.
Aan het einde van een cyclus van 3 jaar zorgen wij ervoor dat we alle componenten welke we met voorgaand genoemde methode nog niet geïnspecteerd hebben gaan inspecteren, zodat eens per 3 jaar de gehele dataset geactualiseerd wordt door ons. 

Heb je vragen over IAAS – Inspectie As A Service?
Gerard helpt je graag verder!

Neem gerust vrijblijvend contact met Gerard op.
Zijn we niet bereikbaar? Start een conversatie via onze chat.

Advies

Wij zijn trots op onze klanten!

Professioneel, technisch of gewoon praktisch, wij zullen jouw doelen altijd hoog in het vaandel houden…

Project Royal FloraHolland
Project Lloyd Yard Rotterdam
Project Carmelcollege Salland Raalte
Project Radboud Universiteit
Project Lincoln Park
Project Inspecties De Schelderadarketen
Project Ondersteuning bij uitbesteding vastgoedonderhoud AkzoNobel
Project Van een decentrale naar een centrale organisatie gaan
Project Voorkeursleverancier voor Unica
Project NEN2767 inspecties VU Amsterdam
Project Duurzaam wonen in Bloemendal Barneveld!