Eenmalig stellen wij een meerjarenonderhoudsplan voor u op na het uitvoeren van stap 1 en 2. Op deze wijze heeft u een totaaloverzicht van alle te verwachten kosten over de komende periode. We maken eventueel in samenspraak met u diverse scenario’s qua onderhoudniveaus en bijvoorbeeld duurzaamheidsambities met u per gebouw en kiezen gezamenlijk het scenario wat het beste bij u past. 

Op basis van deze scenario’s gaan we vervolgens samen met u jaarlijks een jaarplan opstellen zodat u exact weet welke kosten u kunt verwachten. Daarin nemen we de bevindingen uit stap 1 mee. Kortom als er grote investeringen op de planning staan controleren we door middel van een inspectie of deze investeringen direct noodzakelijk zijn of als deze mogelijk uitgesteld kunnen worden. 

Vanuit het jaarplan gaan we samen met u de diverse activiteiten vanuit de MJOP of het jaarplan uitbesteden aan verschillende partijen. Samen beoordelen we vervolgens de binnengekomen offertes en kiezen we de juiste partij voor de uitvoering. Als de werkzaamheden zijn uitgevoerd toetsen we deze na oplevering en actualiseren wij de gegevens via stap 1. Daarnaast verwerken wij bij de oplevering ook de werkelijk gemaakte kosten zodat we deze eventueel in vervolgjaren bij kunnen stellen mochten deze toch afwijken. 

Advies

Wij zijn trots op onze klanten!

Professioneel, technisch of gewoon praktisch, wij zullen jouw doelen altijd hoog in het vaandel houden…

Project Royal FloraHolland
Project Morgenwijzer
Project Ondersteuning bij uitbesteding vastgoedonderhoud AkzoNobel
Project Houthavens Amsterdam
Project VU Amsterdam
Project Lincoln Park
Project SWEETS hotel
Project Carmelcollege Salland Raalte
Project Kröller-Müller Museum
Project De Schelderadarketen
Project Verduurzaming kantoorgebouwen Rabobank Nederland