Sinds 2008

Hoe het allemaal begon…

Toen in 2008 ‘duurzaamheid’  in Nederland begon te leven, kwam ook DuurzaamGebouw – de voorloper van HumbleBuildings – tot leven. In een schuur in Amersfoort realiseren de founders dat energie, beheer & onderhoud en ICT de pijlers van de toekomst zijn. En als je deze drie laat samenwerken, je efficiënter presteert. Het gevolg? Nog geen vijf jaar later is er DG ICT, de IT-dienstverlener, en HUMBLE, het online softwareplatform voor vastgoed.

Overnames

Ondanks de financiële- en vastgoed crisis, groeit DuurzaamGebouw via tal van overnames stevig door. Daarbij richt het bedrijf zich op ondernemingen met additionele diensten. Het gaat erom klanten een totaaloplossing  aan te bieden, vanaf de eerste ontwikkelfase tot het langdurig exploiteren van vastgoed. Daarbij blijft IT de spil, het verbindende element. En vormen data voor de gebruiker de uiteindelijke sleutels tot succes.

Consolidatie

In 2017 bedenken de oprichters dat het verstandiger is om onder één naam verder de markt in te gaan en ontstaat de naam HumbleBuildings. De bestaande bedrijven blijven op dat moment allemaal nog bestaan. Het blijft alleen lastig om duidelijk te maken wat we nu exact doen. Want het is immers zoveel!

Ook zien de oprichters in dat het bedrijf toe is aan een volgende fase in de besturing van het bedrijf. Daarom wordt er voor gekozen om met ingang van 2019 Rick Jacobs aan te stellen als CEO die het bedrijf naar een volgende fase gaat brengen.

Nieuwe structuur vanaf 2021

Vanaf 2021 is het dan eindelijk zo ver. Het bedrijf gaat verder met een duidelijke focus op de dienstverlening die HumbleBuildings levert. Per ingang van 2021 gaat HumbleBuildings verder als een groep met daaronder 3 bedrijven. Het verhaal naar onze klanten wordt zo veel duidelijk en we hopen te bouwen aan een fantastische toekomst! Humble IT / Humble Inspect en Humble Advice zijn een feit!

Hoe begin jij met digitaliseren?

Grip en 1 overzicht met Humble Software

www.humble-online.com