Klant
Bouwbedrijf Berghege
Projectnaam
Dialogue Centre Wageningen
Omvang
ca. 3.000 m2. Nieuwbouw

Dialogue Centre Wageningen Woningen

Welkom bij Dialogue Centre Wageningen! Een inspirerende plek waar studenten en onderzoekers op een toegankelijke manier de dialoog kunnen voeren met de samenleving en elkaar.

Midden in het groene parklandschap van het universiteitsterrein bevindt zich het nieuwe visitekaartje van Wageningen Campus. Dit multifunctionele gebouw huisvest Dialoog, Promotie en een Faculty Club en kenmerkt zich door een complexe constructie met veel split-levels en een hoogwaardige afwerking. Het ontwerp is uiteraard ook nog eens duurzaam en zoveel mogelijk circulair! Dankzij aansluiting op de warmte-koudering die op de campus wordt aangelegd, wordt het centrum voorzien van duurzame energievoorziening.

Voor dit mooie groene project dat wordt gerealiseerd door Bouwbedrijf Berghege heeft Humble Advice het bouwkundig bestekboek opgesteld. In dit project is gekozen voor natuursteen, hout, glas en een sedumdak dat doormiddel van vetplantjes beschermt tegen warmte, kou en regen. De duurzame materialen zorgen binnen voor een comfortabele en vrije werkomgeving en laten het exterieur samensmelten met de natuur. Precies de aspecten waarvoor staat; verbinden met elkaar in een vrije omgeving!

Bron afbeelding: Bouwbedrijf Berghege   

Deel deze pagina