Periode
2018 - heden
Klant
Amvest Living & Care Fund
Projectnaam
Diverse locaties huisvesting Het Gastenhuis

Het Gastenhuis concept; een thuis creëer je met elkaar! Zorg

Iets waar onze opdrachtgeefster Amvest Living & Care Fund samen met de mensen van Het Gastenhuis voor staan en wij bij HumbleBuildings ons in herkennen; mensen een fijn thuis bieden in een prettige en gezonde leefomgeving. Het vastgoed is in dit geval namelijk de omgeving waar mensen met dementie zich veilig en vooral thuis moeten voelen. Elk Gastenhuis bestaat uit 20 zorgappartementen; de huizen zijn inmiddels al op diverse locaties in het land in bedrijf of in aanbouw. Bijzonder is, dat ieder Gastenhuis ook een dienstwoning bevat voor het echtpaar dat leidinggeeft aan het huis: iets dat dit woonzorgconcept uniek maakt.

Een greep uit de locaties: Almere DUIN, Bennekom, Bergen op Zoom, Deurne, Dordrecht, Druten, Etten-Leur, Gorinchem, Harderwijk, Hoevelaken, Kerkdriel, Leusden, Oosterbeek, Roden, Teteringen, Roermond, Vleuten, Vlijmen, Warmond, Zwolle e.a.

In opdracht van het Amvest Living & Care Fund heeft HumbleBuildings zorg mogen dragen voor het volledige werktuigbouwkundige en elektrotechnische advies per locatie; deze engineering hebben we bij HumbleBuildings samen met het ontwerp van de architect vertaald in een aanbestedingsdocument voor iedere locatie. Het aanbestedingsdocument bestaat in dit geval uit een STABU bestekboek waar alle juridische, bouwkundige- en installatietechnische afspraken zijn vastgelegd. Gedurende de uitvoeringsperiode ondersteunen we het bouwteam tot aan de uiteindelijke oplevering.

Uiteindelijk wordt de vastgoed data geborgd in het online softwareplatform HUMBLE waar we trotse partner van zijn. Zo blijven zowel de gebruiker als de gebouweigenaar tijdens de volledige levensduur van het gebouw in control. In HUMBLE worden data van sensoren, processen, wet- en regelgeving inzichtelijk gecombineerd, blijven compliance gerelateerde activiteiten op orde en is het resultaat een duurzaam en efficiënt gebouw.

Ook dit jaar is het Amvest Living & Care Fund uitgeroepen tot het meest duurzame zorgvastgoedfonds ter wereld en hebben het maximum van 5 sterren behaald in de GRESB (Global Real Estate Sustainability Benchmark).

Dit alles resulteert in dagelijks een fijne en veilige leefomgeving die optimaal online gewaarborgd wordt, een mooie toekomst voor ‘Het Gastenhuis is ‘in zicht’!

Deel deze pagina