Periode
3 jaar
Klant
Unica
Projectnaam
Raamcontract

Voorkeursleverancier voor Unica Techniek

HumbleBuildings is door Unica gekozen als één van de drie voorkeursleveranciers als het gaat om vastgoedadvies en de verschillende typen inspecties. Denk hierbij aan inspecties als NEN 2767, DMJOP, NEN 3140, RgdBOEI, strategisch vastgoedadvies en kennisdeling tussen de bedrijven. Dit gebeurt onder andere door middel van webinars.

Samen zijn we onze krachten aan het bundelen en helpen we elkaar bij verschillende trajecten.

Unica is een van de grootste en meest toonaangevende technisch dienstverleners van Nederland. Met een netwerk van negen bedrijvenclusters die actief zijn door heel Nederland en meer dan 3.000 medewerkers helpt Unica honderden klanten bij het dagelijkse onderhoud en met innovatieve oplossingen en verduurzaming van vastgoed. Hierbij zoekt Unica actief naar partners die gezamenlijk de kwaliteit van dienstverlening kunnen verbeteren en van toegevoegde waarde voor de klant kunnen zijn.

De eindgebruiker zal de vruchten plukken van de integrale aanpak van Unica en HumbleBuildings. Kennisdeling en toepassing zullen hoog in het vaandel staan bij de samenwerking, die nu al de basis vormt van een aantal gezamenlijke projecten. Op naar vele mooie gezamenlijke successen en kennissessies!

Deel deze pagina