Periode
Juli 2019 - huidig
Klant
HSB Bouw
Projectnaam
Lincoln Park

Lincoln Park Woningen

Een bijzondere en toekomstbestendige wijk..

Tussen Hoofdvaart, Spoorlaan, bedrijventerrein De President en de Oude Bennebroekerweg ontstaat een bijzondere en toekomstbestendige wijk: Lincolnpark. Lincolnpark in Hoofddorpis een circulaire wijk*.

Wat deden we: dankzij de uniforme en consequente werkwijze van HSB Bouw & HumbleBuildings  werd exact duidelijk hoe de energie-indexen van de 177 woningen Lincoln Park opgeleverd werden, dit resultaat werd vervolgens één op één aan onze opdrachtgever gecommuniceerd. Digitaal natuurlijk!

Bijzonder: de woningen in Lincolnpark hebben geen gasaansluiting, ook zijn er zonnepanelen op de daken van de duurzame woningen aanwezig. De wijk heeft een groen en waterrijk karakter.

Focus voor dit project? Bij de oplevering van deze 177 woningen de kopers te voorzien van een geheel digitaal dossier, waaronder energie-index rapporten en energielabels!

HSB Bouw biedt diverse diensten/vakdisciplines bij ontwikkeling, nieuwbouw- en renovatieprojecten voor diverse opdrachtgevers. Zo heeft DuurzaamGebouw zorg gedragen voor het opstellen en aanleveren van de energie-indexen van de 177 woningen in 19 blokken behorend bij Lincolnpark in Hoofddorp. HSB Bouw maakt daarmee gebruik van onze energieprestatie inspecties en adviezen, een van de facetten die wij bieden als vastgoedadviseur!

In opdracht van HSB Bouw heeft DuurzaamGebouw dit traject volgens de overeengekomen contract/raamovereenkomst voltooid. Mede dankzij de eenduidige manier van werk conform de afgesproken (veiligheids)protocollen op de bouwplaats.

*Bij deze circulaire wijk werdt er tijdens het bouwen slim gebruik gemaakt van grondstoffen en producten die hergebruikt kunnen worden.

Iets meer lezen over Lincoln Park? Volg deze link 
Meer weten over energie-indexen? Contact ons

Deel deze pagina

Voor HSB Bouw realiseerden wij ook: