Periode
1 week
Klant
Morgenwijzer
Projectnaam
Ventilatiecheck
Omvang
20 schoolgebouwen

Ventilatiecheck scholen Morgenwijzer Onderwijs

Een ventilatiecheck geeft jou zekerheid!

Morgenwijzer doorliep De Online Ventilatiecheck, hierna kwamen wij in actie! Zo heeft HumbleBuildings in een korte doorlooptijd (van een week!) de ventilatie in de onderwijsomgeving in kaart gebracht volgens het stappenplan van GebouwVeilig. 

Vanaf 1 oktober 2020 zijn alle scholen verplicht om een ventilatiecheck uit te voeren en de follow-up hiervan naar alle stakeholders te communiceren.    

Morgenwijzer is een onderwijsinstelling binnen het Primair Onderwijs (PO) met meer dan 20 gebouwen. Het team van gebouwbeheer is verantwoordelijk voor de instandhouding hiervan. Onze inspectie Builders hebben alle 20 gebouwen opgenomen conform het stappenplan van Gebouw Veilig. Vervolgens hebben onze adviseurs het geheel gecontroleerd en afgerond!  

Morgenwijzer heeft hiermee voldaan aan de eis van de overheid m.b.t. de huidige ventilatieproblematiek. ‘’We zien de natuur en de omgeving als inspiratiebron om van en in te leren’’ aldus Morgenwijzer.    

De uitkomst? Met de rapportages in handen kan het schoolbestuur zijn personeel, de ouders/verzorgers en leerlingen informeren over de staat van de ventilatie in het schoolgebouw!  

 

Deel deze pagina