Periode
2010 - heden
Klant
Radboud Universiteit

Radboud Universiteit Onderwijs

In 2010 start de samenwerking met de begeleiding en aanbesteding van onderhoud van de vastgoedportefeuille van de universiteit. Dit is het begin van een langdurige samenwerking. Sindsdien levert DuurzaamGebouw jaarlijks uiteenlopende diensten aan de Radboud Universiteit. Zo voert DuurzaamGebouw NEN 2767-inspecties uit die de staat van de panden en onderhoudskosten in kaart brengen. In HUMBLE controleert en borgt DuurzaamGebouw hetlegionellabeheersplan en andere wettelijke verplichtingen. Voor het maken van een risicoanalyse vindt extra onderzoek plaats op kritische werktuigbouwkundige en elektrotechnische installaties.

Zo kan de universiteit altijd de volledige veiligheid vande gebouwen garanderen. Dat is essentieel, want het gebouw huisvest ook het Radboudumc. Sinds dit jaar maakt DuurzaamGebouw het mogelijk om met 3D-foto’s virtueel door het Trigon gebouw te lopen. En alsof het allemaal nog niet genoeg is, wordt er een niet destructief onderzoek (NDO) uitgevoerd op kritische installaties.

De Radboud Universiteit Nijmegen is een van de eerste en trouwste klanten van DuurzaamGebouw, en ook een van de eerste klanten die volledig gebruikmaakt van alle facetten die HumbleBuildings biedt als vastgoedadviseur!

Fotografie: Dick van Aalst

Deel deze pagina