Periode
2 maanden
Klant
VolkerWessels Vastgoedbeheer
Projectnaam
VU Amsterdam
Omvang
200.000 m2

NEN2767 inspecties VU Amsterdam Onderwijs

Optimale prestaties aan de VU… 

Data en communicatie zijn de key voor een veilige en gezonde leer- en werkomgeving? Jazeker! In opdracht van VolkerWessels Vastgoedbeheer is dit dan ook onze gezamenlijke focus geweest voor dit ‘omvangrijke’ project.

De VU functioneert niet alleen als een Universiteit waar leerprestaties tot zijn recht komen. Maar ook als internationale community die samenwerkt met kennispartners, maatschappelijke organisaties en het bedrijfsleven. Des te meer reden om ervoor te zorgen dat de gebouwomgeving hier ook in bij blijft op gebied van compliance, beheer en onderhoud.

Wat deden we hier? Onze inspectie experts hebben dit enorme oppervlakte geïnspecteerd volgens de NEN2767 methodiek met ons platform HUMBLE om zo op een efficiënte wijze de data te verzamelen. Op basis daarvan hebben zij een MJOP en gebrekenrapportage opgesteld om de klant beter inzicht te geven. Uitkomst? Alles in kaart voor de VU! Inzicht op huidige prestaties en een vooruitblik op een innoverende toekomst.

Fact: in totaal hebben wij zo’n 200.000 m2 aan gebouwoppervlakte van de VU geïnspecteerd en voorzien van advies.

Wij zijn ontzettend trots dat wij in een periode van 2 maanden met behulp van onze Inspecties & Adviezen erin zijn geslaagd een groot gedeelte van de VU optimaal te laten presteren als het gaat om veiligheid, efficiency en een continue vooruitblik op onderhoudsactiviteiten.

Fotobron: Wahhab Hassoo

Deel deze pagina