Samen duurzaam

DuurzaamGebouw is een totaal vastgoedadviseur. Wij helpen iedereen met vastgoed en een vastgoedportefeuille voor advies en ondersteuning. Als totaal vastgoedadviseur ligt onze focus op duurzaam beheer en de onderhoudsfase van jouw vastgoed.

Bij DuurzaamGebouw wordt duurzaam beheer van vastgoed vanuit drie verschillende speerpunten benaderd: energie, onderhoud en beheer en beleid. Wij ontzorgen relaties met een vastgoedportefeuille van begin tot eind; met quick scans, softwareoplossingen, specifieke advisering op vele gebieden met betrekking tot vastgoed.

Wij zetten de juiste financiële, organisatorische en technische koers uit voor jouw instandhouding- en exploitatiebeheer. Wij werken volgens de NEN2767 methodiek. Zo krijg jij inzicht in onderhoudskosten en mogelijke risico’s en zo kan jij een meerjarige onderhoudsplanningen (MJOP) opstellen. Ons doel is om jouw investeringsbudget gedurende de gehele levenscyclus optimaal te benutten.

Ons team kenmerkt zich door zijn grote betrokkenheid en persoonlijke benadering. Wij hechten veel waarde aan een transparante samenwerking. Onze relaties prijzen ons om onze betrouwbaarheid, kwaliteit en zorgvuldigheid tijdens de projecten, maar ook buiten de projecten nemen wij deze kwaliteiten waar.

Website