A Humble Legacy
01-05-2024

Wat zijn we blij en trots..

Building a Humble Legacy, want we konden links, we konden rechts maar hier gingen we rechtdoor. Waar kansen zijn laten wij ze niet liggen. HumbleBuildings bouwt verder door aan een Legacy die al wat mooie stenen gelegd heeft. Dankzij onze drive, maar vooral onze mensen.

*Boodschap aan jou niet missen? Watch till the end..

Saaie hap, daar hadden we geen zin in..  ‘Founder Gerard Lokhorst’

Ten tijde van de opname van onze Spoken Words | A Humble Legacy. (November vorig jaar, en getoond tijdens onze 15-jarige feestelijke viering) Daar wist ik nog niet wat we vandaag nu weten en vieren. Maar hadden we wel al een wens om ‘de juiste’ investeerder aan te trekken. Saaie hap had ik (we-Team-MT) alleen niet zo’n zin in..

Ik kwam Udo Waltman, directeur van Sansidor tegen, en dacht goh. Ons Online Platform HUMBLE, dat is wel wat voor hen.. Dat liep dus toch net iets anders, Udo kwam met zijn interesse naar onze organisatie HumbleBuildings in de lucht. En de rest is nu feitelijk onderdeel van geschiedenis in de making!

Leuke mensen

We zijn beiden een gave club, zo gaan we ook een mooie toekomst in met elkaar. Likeminded, gedreven, niet onbelangrijk zien we beiden ook het belang van ‘family waarden’ in, en we delen de ambitie om verder te groeien en ook meer interessante overnames te doen.

Zo versterken we elkaar, HumbleBuildings heeft veel te bieden, net als Sansidor. Mooie bonus: het zijn ook nog eens leuke mensen om mee te werken! We hebben er samen onwijs veel zin in. Nog meer eindkwaliteit richting de markt kunnen bieden voelt fantastisch. Loop je tegen een lastig vraagstuk aan? We kunnen het aan! Dus kom maar op..

Work hard. Stay Humble!

Was getekend,

Sansidor en HumbleBuildings

Building a Humble Legacy

United in ONE