Hallo 2022, welkom groei!
01-01-2022

HumbleBuildings groeit!

Met veel plezier en ook dankbaarheid kunnen wij met jullie delen dat HumbleBuildings vanaf vandaag weer een stukje kennis, ervaring en positiviteit rijker is.

Let’s go!

Onlangs hebben wij samen de overname van Ibova officieel gemaakt! Onze Humble Family groeit, en de specialty teams Inspect en Advice breiden hiermee uit. De kwaliteit, maar ook de inzetbaarheid van het specialty team van Inspect en Advice gaan hiermee omhoog. Wij heten onze nieuwe collega’s een fantastisch welkom!

Steeds een beetje beter en mooier…

Wij kijken er enorm naar uit om in dit nieuwe jaar met elkaar net zo hard – of nog harder – toe te gaan werken naar kwaliteit, groei en structuur. Een positieve werking op de synergie, drive en heldere focus voor zowel onze Humble Builders als richting onze klanten en relaties is een grote motivatie voor ons geweest.

Kwaliteit en groei vanuit een Humble fundering

Samen met iedereen die er voor open staat hier naartoe werken of aan bijdragen, de wereld van vastgoed elke dag een beetje mooier en beter blijven maken. Sluit je vooral aan en houd het gesprek open!

Laten we vooral niet uit het oog verliezen waarom we doen wat we doen: stay Humble. Blijf in contact, zie kansen, onderneem en blijf bouwen. Lastig? Wij gaan graag met je in gesprek!

Dank voor 2021 en welkom 2022!