HumbleBuildings en Intrakoop tekenen hun samenwerkingsovereenkomst!
21-06-2023

Een hart voor zorgvastgoed?

Dat delen Intrakoop en HumbleBuildings beiden. Dus…. een nieuwe samenwerking is een feit!

Samen zien we kansen voor verbetering, dit is er eentje! We vullen elkaar aan en helpen klanten van Intrakoop met software gedreven inspecties, het voldoen aan wettelijke vereisten, met advies en één centrale plek online voor inzicht in het vastgoedbeheer.

Intrakoop is de grootste inkoopcoöperatie van de zorg in Nederland! Zo’n 500 zorgorganisaties met ruim 7.000 locaties maken gebruik van hun diensten en inkoopoplossingen. Hun enorme kennis van de zorgsector, de leveranciersmarkt en het inkoopproces, complementeert onze kennis en kunde in software gedreven inspecties en adviesdiensten voor zorgvastgoed.

Resultaat?
Samen werken we er op deze manier naar toe om de leden van Intrakoop een mooie sprong te kunnen laten maken als het gaat om uitvoeren van inspecties en geven van technisch advies voor hun zorgvastgoed. HumbleBuildings en Intrakoop streven samen naar kwaliteit en het realiseren van goede zorg die betaalbaar is! We gaan er samen de komende tijd tegenaan om het beheer van ziekenhuizen en gebouwen in de zorg steeds prettiger en efficiënter te maken…

Zo helpen we om het zorgvastgoed van Nederland steeds verder te digitaliseren!

Dat betekent voor Intrakoop-leden?

Speciale voordelen. Wil je daar meer over weten? Neem contact op met Juul Hoes, productgroepmanager vastgoed.