Samen de markt veroveren!
19-06-2024

Diner time! Een welkome afsluiter van de Provadadagen op de woensdagavond..

Wat een mooie fysieke aftrap van HumbleBuildings & Sansidor, HUMBLE sloot als partner aan! Een fijne sfeer, maar ook zeker een ambiance van productiviteit.

SAMEN = GOUD!

Zo voelt het! Maar zo ‘werkt’ het ook in de praktijk.. Deze fijne diner-avond, werd georganiseerd door HumbleBuildings en Sansidor, we danken jullie allemaal voor jullie aanwezigheid! Veel blije en ontspannen  gezichten mogen aanschouwen, en nieuwe samenwerkingen zien ontstaan.

Zoals altijd! De wereld van vastgoed zit niet stil, zeker niet als het aan ons ligt. Wij hebben samen niet alleen culinair geproefd. Bekende gezichten hebben  nieuwe gezichten ontmoet, concrete stappen werden gemaakt naar innovatieve oplossingen, en gedachtes werden over en weer gewisseld in projectkansen!

Eerlijk?

Wettelijk gezien hebben onze gezamenlijke klanten waarschijnlijk genoeg vastgoed uitdagingen de komende jaren. Maar in ‘eenheid’ want dat zijn we, ik, jij. Kunnen we zoveel meer. Als je het maar wilt zien, er ernaar wilt werken. Deze avond? Het leek bijna een beetje te mooi om waar te zijn, maar het is er toch echt. Het simpele FEIT, dat we blijven bouwen met elkaar. Aan verbetering, vernieuwing, en meer van ‘samen’..

Wij zijn er klaar voor in ieder geval.

Klaar, om samen de markt te veroveren.

Sluit je aan?