Vraagje. Hoe heb jij het liefst contact in deze dagen?
14-10-2020

Communicatie is een niet te missen key tot succes

Of het nu gaat om kwaliteit van werk, synergie tussen collega’s en relaties of gewoon even in ‘contact’ staan met elkaar. Onze Adviseurs en Inspecteurs helpen je graag verder.. Laat ons weten hoe jij dit het liefste aanpakt. Vinden wij belangrijk. 

Natuurlijk blijven vragen altijd bestaan

Ga ze niet uit de weg en blijf met elkaar in gesprek. Zo ook voor al je vragen rondom een gebouw, hoe gaan we het beste om met minder bezetting? Hoe borgen we dat het binnenklimaat veilig is en ‘blijft’ voor aanwezigen. Efficiënt omgaan met je gebouw en hoe borg ik dat? En nog veel meer.. Vraag het ons.

Vooruit blijven denken

Is jouw organisatie of ben jij zelf nog niet digitaal ingericht? Dan doe je jezelf eigenlijk te kort.. Voor ons is digitaal communiceren via ons vastgoed platform HUMBLE al langer de manier en ook de flow om met onze klanten in contact te staan. Alles op 1 plek online. Zo houden we korte maar toch persoonlijke lijnen, zowel projectmatig als toekomstgericht. Want ontwikkelen & borgen van vastgoeddata, inspelen op klantwensen, tendensen en wettelijke eisen gaat natuurlijk altijd door. Daarbij is ons vastgoed platform HUMBLE je oplossing, je bent online altijd up to date omtrent gebouw versus gebruiker(s) en toekomst. Dat werkt twee kanten uit, fijn voor de klant en fijn voor ons. Hoe ervaar jij dit? Ben jij al toe aan online? 

Communiceer jij liever via Video, Telefonisch of toch via onze Chat? Laat het ons hier weten.

‘Let’s Keep Building Together’!  Tot snel…