Building G100 Event 2019
20-09-2019

Op 3 Oktober is HumbleBuildings | HUMBLE aanwezig op het Building G100 event. Hier vind je de nieuwste innovaties. Een evenement dat je niet wil missen. Dit jaar heeft de beurs alles te maken met de nieuwste gebouwautomatiseringen en managementsysteem innovaties.

Het evenement

De vakbeurs over gebouwautomatisering en -managementsystemen staat dit jaar helemaal in het teken van Smartbuildings, Adaptive Buildings, Duurzaamheid en GBS as a server. Zo wordt de toekomst van gebouwautomatisering vormgegeven, en aangetoond hoe je dit het beste kan aanpakken.

Netwerken

Doe jij  niets liever dan netwerken en nieuwe innovaties vinden? Dan is dit de beurs voor jou! Tijdens het evenement zijn er ruim 45 partners aanwezig  die hun innovaties met passie delen. Terwijl jij en je potentiële nieuwe partner spreken over de toekomst, kan je kan gebruik maken van diverse catering faciliteiten.

Wat heb je te verliezen?

Er zijn vele activiteiten, presentaties en exposanten. Kortom er is genoeg te beleven! Interesse gekregen? Maak dan gebruik van de code voor uitsluitend eindgebruikers: 19-BGE-HUM. Of bezoek de website van G100 voor meer informatie. Wij hopen jou te zien op het Building G100 event.