Periode
Huidig
Klant
Patyna
Omvang
26 gebouwen

In een veilige warme omgeving kunnen wonen! | Patyna Zorg

Zorgvastgoed met een gouden randje in het prachtige Fryslan en omgeving, Patyna.

HumbleBuildings helpt Patyna door middel van onze AAAS-dienstverlening de regie te vinden over hun complete zorgvastgoed. Het was eerst zaak om de 26 locaties na inventariseren digitaal te borgen in Online Software Platform HUMBLE. Onze collega’s werkten na dit proces nauw samen met de collega’s van Patyna om van hulp te zijn bij hun technisch assetmanagement! Want vanuit dit digitale inzicht, is er dagelijks veel te winst te halen bij het maken van keuzes in het vooruitzicht van hun 26 locaties.

Uitkomst? Een vooruitziende blik in elke situatie, waarbij compliance of wet- en regelgeving allemaal geregeld zijn. Kees Kellendonk: ‘Wat wij belangrijk vinden als organisatie is om in de regie te komen.’ En dat zijn we. Van onze eigen dienstverlening en de regie over de locaties.

Facts
26 locaties
100.000 vierkante meters

Wil jij net als Patyna weer snappen wat er moet gebeuren de komende jaren met jouw gebouwen? Zoals Kees zo mooi verwoord, “We komen in control. Ik kan niet namens andere zorgorganisaties praten, maar voor ons heeft AAAS wel een meerwaarde. Ik zou zeggen: ‘Verken het. Het helpt: je weet wat je kan doen en hoe.”

Over Patyna

Patyna biedt zorg, welzijn en wonen aan met name ouderen in Friesland. De zorg vindt plaats op één van hun ruim 26 locaties en bij ouderen thuis! Bij Patyna werken ongeveer 3000 medewerkers. Ze zijn actief in de steden en de dorpen op het Friese platteland.

*Humble fact over Patyna!

De naam Patyna is een afgeleide van patina. Patineren is het natuurlijke proces van veroudering van bijvoorbeeld edelmetalen, zoals brons. Onder invloed van de tijd ontstaat een waas van veroudering, die een prachtige doorleefde en waardevolle uitstraling geeft. Dit is ook hoe wij onze cliënten zien. Als mensen, die onder invloed van de tijd, steeds mooier en rijker worden, maar in hart en geheugen glanzend brons gebleven zijn

Ontdekken wat we met onze software gedreven inspecties
& vastgoedadvies aan jou kunnen bieden?

 

Deel deze pagina