Periode
huidig
Klant
Croonwolter&dros
Projectnaam
De Schelderadarketen

Inspecties De Schelderadarketen Techniek

Controle en vertrouwen naar de toekomst creëren.. Wat is ons werk toch tof! Maak kennis met deze unieke inspectie werkzaamheden voor Humble Inspect..

De Schelderadarketen is een keten van radar stations om de scheepvaart van de Noordzee de schelde door te loodsen. Het inspecteren is essentieel om het onderhoud op het hoogst mogelijke niveau te houden voor een ‘betrouwbare & precieze werking’ van de radar! De inspecties zijn onlangs weer opgevolgd door een herinspectie van deze torens! Deze herinspecties zijn nodig eens in de 2 a 3 jaar. In opdracht van Croonwolter&dros heeft Humble Inspect de inspecties van deze Radar torens uitgevoerd.

Fact: wist jij dat hier jaarlijks maar liefst 160.000 vaar bewegingen gevolgd moeten worden? #wauw

Hoe?
Twee inspecteurs, bouwkundig, werktuigbouwkundig en elektrotechnisch gespecialiseerd, onderzochten deze locaties rondom Antwerpen en Brugge. Ondanks Corona hebben zij veilig en met de voorgenomen maatregelen hun werk kunnen doen.

Toekomst: verwachte kosten zijn bepaald en onderbouwd op basis van de staat van alle vastgoed componenten van het object. Waaronder de uitkomst van een (MJOP). Op deze manier is er controle, dit geeft natuurlijk vertrouwen naar de toekomst!

Iets meer lezen over De Schelderadarketen? Volg deze link 
Meer weten over kwaliteit inspecties? Contact ons

Deel deze pagina