Anne de Vries - HumbleBuildings

Anne de Vries
Financial Controller

Even voorstellen! Ik ben Iemand die altijd meer wil leren en klaar staat voor andere, dat ben ik. Tijdens mijn studie bedrijfskunde heb ik bij HumbleBuildings praktijkervaring mogen opdoen. In deze tijd kwam mijn nieuwsgierigheid naar financiële, human resource en andere administratieve werkzaamheden erg tot zijn recht. 

Wat kenmerkt mij?

Dat ik eigenlijk altijd meer wil leren en mijzelf daarmee ook echt uitdaag, soms ben ik iets te fanatiek en wil ik te veel maar ik zet altijd door. 

Wat doe ik bij HumbleBuildings?

Binnen HumbleBuildings ben ik verantwoordelijk voor een deel van de financiële administratieve werkzaamheden en een deel van de human resource werkzaamheden.  Innovatief werken, financiële en human resource afdelingen veel meer samen laten werken. Dit resulteert zich zo: dat strategieën, bedrijfsmodellen, en producten en diensten veel meer op elkaar afgestemd zijn!

Ik zie de toekomst zo

Door de combinatie van mijn werkzaamheden op financieel en human resource gebied wil ik altijd naar toe werken om toekomstgericht een bijdrage te kunnen leveren aan het nog beter maken van onze afdelingen.

Download mijn VCard

Wil jij vastgeroeste patronen doorbreken? Dat kan, join our team!

Bekijk onze vacatures