Edwin de Kruiff - HumbleBuildings

Edwin de Kruiff
Head of Advice

Even voorstellen! Geboren en getogen in Opheusden, getrouwd met Simone en samen hebben we drie kinderen, twee zoons Milan van 17, Tycho van 15 en dochter Senna van 11. In mijn vrije tijd ben ik vaak langs de krijtlijn te vinden of op mijn motor voor een ritje over de dijken. Als bouwkundige heb ik ervaring opgebouwd aan zowel de aannemers- als adviseurszijde. Naast de bouwkundig kennis heb ik mijn kennis verbreedt met contractvorming en duurzaamheidsvraagstukken.

Wat kenmerkt mij?

Enthousiast en positief ingesteld,ik werk graag met anderen samen en heb een passie voor de bouw. Wat ik belangrijk vind? Om open en eerlijk te communiceren en op basis van respect met collega’s en stakeholders samen te werken. Met positieve energie en toewijding lever ik graag een bijdrage aan nieuw te realiseren projecten van renovatie, transformatie tot nieuwbouw.

Wat doe ik bij HumbleBuildings?

Als manager en adviseur binnen Humble Advice ben ik betrokken bij bouwprojecten om deze op een efficiënte wijze te realiseren en de bouwgerelateerde processen naar een kwalitatief hoger plan te brengen. Communicatie en overleg met stakeholders heeft daarin regelmatig een rol. Het opstellen van contractdocumenten tav de juridische en bouwkundige onderdelen is tevens een onderdeel van mijn werkzaamheden, daarnaast verzorg ik ook de uiteindelijke kwaliteitscontrole op de bouwplaats voor de diverse projecten!

Download mijn VCard

Wil jij vastgeroeste patronen doorbreken? Dat kan, join our team!

Bekijk onze vacatures