In ieder gebouw wordt er gebruik gemaakt van elektrische installaties. Denk bijvoorbeeld aan computers, printers, lampen en stopcontacten. Net als iedere gebouweigenaar wil jij ook dat jouw gebruikers in alle veiligheid hun werkzaamheden uitvoeren Speciaal daarvoor is de NEN 3140-methodiek ontwikkeld. 

Officieel is een NEN 3140-keuring niet verplicht, maar als het aan de Arbowet ligt wordt het dat in toenemende mate wél. Dit geldt ook voor private overeenkomsten als verzekeringspolissen en overeenkomsten tussen installatie-eigenaren (opdrachtgevers), installateurs en inspecteurs (opdrachtnemers). Deze keuring is een manier om voor de vereiste elektriciteitsveiligheid te zorgen. Daarnaast leidt het tot veiligere arbeidsomstandigheden binnen uw organisatie en vermindert het de kans op storingen en ziekteverzuim. Zo wordt de kans op bedrijfsongevallen, en financiële en reputatieschade verkleind. 

Wij zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van NEN 3140-inspecties. Wij beschikken over een team van uitstekend opgeleide, gekwalificeerde inspecteurs/adviseurs. Zij kunnen jou, naast op maat gemaakt advies, duidelijkheid geven over de staat van jouw elektrische installaties en kenbaar maken welke veranderingen nodig zijn om de installatie veilig te krijgen volgens de Arbowet. De NEN 3140-keuring bestaat onder andere uit visuele inspecties, metingen en beproevingen. 

Heb je vragen over NEN3140?
Jean-Pierre helpt je graag verder!

Neem gerust vrijblijvend contact met Jean-Pierre op.
Zijn we niet bereikbaar? Start een conversatie via onze chat.

Advies

Wij zijn trots op onze klanten!

Professioneel, technisch of gewoon praktisch, wij zullen jouw doelen altijd hoog in het vaandel houden…

Project Inspecties De Schelderadarketen
Project Lincoln Park
Project Voorkeursleverancier voor Unica
Project Haagse Hoge torens vol groene glorie..
Project NEN2767 inspecties VU Amsterdam
Project Ventilatiecheck scholen Morgenwijzer
Project Van een decentrale naar een centrale organisatie gaan
Project Duurzaam wonen in Bloemendal Barneveld!
Project Verduurzamingsadvies rijksmonument Rokin 102 in hartje Amsterdam!
Project Oud, nieuw en groen ontmoeten elkaar hier..